Grannsamverkan och säkerhet


I ett steg att försöka bibehålla Glömsta som ett tryggt och trevligt bostadsområde har delar av Fastighetsägarföreningens styrele deltagit vid Huddinge kommunpolis informationstillfälle om Grannsamverkan. En mycket intressant och tankeväckande information.


Föreningen har föreslagit att vi kan vara en länk mellan Glömstas grannsamverkansgrupper för att på så sätt kunna sprida information mellan kontaktombuden. Detta tror vi kommer att bidra till en säker och nyanserad informationsspridning av händelser och iakttagelser i området.


Fakta - så skyddar du dig mot inbrottFastighetföreningen har också samverkat med en hemlarmsleverantör, Verisure, och kan genom denna erbjuda upp till 4 990kr i rabatt på nyinstallation av villalarm.
Det går även att komplettera eller uppdatera ert befintligta larm.


Kontakta Joakim på Verisure på telefon 0709387133 för att ta del av detta erbjudandet!

Grannsamverkan Huddinge kommun


Är du intresserad av GSV, 

Skicka ett mail till polisen Huddinge på adressen: 

gsv-lpo-huddinge.region-stockholm@polisen.se eller ring: 0733-627397 


Lämna dina kontaktuppgifter samt vilken adress du bor på, så blir du kontaktad och får mer information för att komma igång.


Huddingepolisen har färdiga informationsblad som ni kan få för att dela ut bland grannarna och sondera intresset för att vara med.


Grannsamverkan kostar ingenting och beräknas ta ca 15 min/månad i tid för den som är kontaktperson, efter att man startat igång.Månadsinformation från PolisenErbjudande Hemlarm Verisure


Som medlem i Glömsta fastighetsägarförening har ni upp till 4 990kr i rabatt!


Länk till erbjudandet!